În perioada 11 – 15 octombrie, Magazinul Zurli este în vacanță. Comenzile plasate în acest interval vor fi prelucrate și expediate începând cu data de 16 octombrie. Mulțumim!

Despre noi

Magazinul Zurli este o prelungire a universului Zurli, o călătorie magică prin lumea copilăriei, creionată cu dragoste de către creatoarea fenomenului Gașca Zurli - Mirela Retegan.

Nu avem jucării cu potenţial periculos. Nu avem jocuri făcute doar ca să ocupe timpul copiilor. Nu avem cărţi pentru maculatură. Însă, în Magazinul Zurli, găsești jucării făcute cu dragoste, cu atenţie la detalii și cu responsabilitatea specifică educatorilor și părinţilor. Jocurile marca Zurli stimulează capacitatea copiilor de a căpăta și exersa noi deprinderi. Iar cărţile Mirelei Retegan nu sunt povești, ci rezultatul experienţelor de viaţă privite și povestite cu onestitate. În magazinulzurli.ro, toate produsele sunt, acum, și mai aproape de tine: alegi cadoul preferat și poţi face plata (și) prin MobilPay. De asemenea, ai posibilitatea de a urmări traseul coletului (AWB tracking). Jucăriile Zurli sunt, în exclusivitate, în Magazinul Zurli! Deschis non-stop!

Produsele noastre sunt create din dragoste pentru copii, fabricate din materiale de calitate superioară și au scop recreativ și educativ. 

Magazinul Zurli - cele mai vesele si colorate produse recomandate de Gasca Zurli.

Pin It

LIKE US

Produse noi

Volumul cu nr 3 din Poveștile Zurli este disponibil chiar...
RON 19,00

Cel mai vizualizat

Păpușa Zurli Papusa Zurli este confectionata din material de...
RON 65,00

Reduceri

Fiecare pachet poate conține coifuri, farfurii și pahare care au...
RON 20,00 40,00