Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Regulament Concurs Câștigă tricouri de SuperPietoni pentru întreaga familie

IMG-BLOG

Termeni  și condiții Concurs Câștigă tricouri de SuperPietoni pentru întreaga familie

 

Regulament Concurs Câștigă tricouri de SuperPietoni pentru întreaga familie

ACT ADIŢIONAL NR. 75/16.11.2022

 

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CASTIGA UN MESAJ PERSONALIZAT DE LA GASCA ZURLI

 

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

 

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

 

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Câștigă tricouri de SuperPietoni pentru întreaga familie” ce va avea loc în perioada 16.11.2022 ora 20.00 – 26.11.2022 ora 23.59, pe site-ul www.zurli.ro și www.magazinulzurli.ro

 

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1.       Participantii se pot inscrie o singura data in concurs

2.       Să completeze datele din formularul ce se poate găsi aici:

3.       Să încarce o fotografie cu familia sa

4.       Sa fie de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Compania de Evenimente Zurli, in scopuri publicitare.

Art. 4. În cadrul concursului se vor acorda UN (1) premiu ce constă în:

·        2x Tricouri SuperPietoni adulți

·        2x Tricouri SuperPietoni copii

 

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Pentru a intra în posesia premiului, este nevoie de dovada unui bilet cumpărat pentru turneul SuperPietonii. Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

 

Art.6. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorii vor fi aleși in data de 17  iunie 2022, ora 18.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan – General Manager, Amalia Astilean – Director Executiv si Roxana Nicu – Director Marketing. Juriul va alege un singur câștigător aleatoriu.

 

Art 7. Câştigătorul va fi anunţat, in data de 28 noiembrie 2022, ora 20:00. 

 

Art 8. Datele cu caracter personal sunt solicitate in scopuri publicitare, urmand a fii folosite in campanii de comunicare initiate de Compania de Evenimente Zurli SRL, prin intermediul Clubul Zurli.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro, www.magazinulzurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

 

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

 

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 16 noiembrie 2022 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro , www.magazinulzurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

 

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL.