Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Cum comand?

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.magazinulzurli.ro se poate realiza prin utilizarea mecanismului de plasare comanda on-line.
Achizitionarea produselor de pe site-ul www.magazinulzurli.ro se poate realiza de catre o persoana fizica sau o persoana juridica care detine sau nu un cont on-line pe site (optiunea „Comanda fara cont”, optiunea 
“Creeaza cont” si optiunea „Am cont pe MagazinulZurli.ro”).
Mecanismul de plasare comanda on-line se deruleaza prin navigarea prin sectiunile de produse, folosind optional mecanismele de filtrare puse la dispozitie (• Categorie: noutati, jucarii, papusi, carti, imbracaminte etc., • Ordonare: cele mai noi, cele mai vizualizate etc.). 
Se va selecta produsul dorit, adaugandu-l in cos – „Adauga in cos”.
Odata finalizat cosul de cumparaturi, vor fi solicitate datele necesare pentru finalizarea procesului de tranzactionare.
Finalizarea comenzii in vederea achizitionarii produselor dorite se va realiza prin completarea datelor necesare, respectiv informatii legate de intocmirea facturii (persoana fizica/persoana juridica), metoda de plata si adresa de livrare.
In situatia in care se achizitioneaza produse in calitate de persoana fizica, se vor completa campurile aferente, respectiv: Nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, judet, localitate, adresa si metoda de plata: ramburs sau card bancar.
In situatia in care se achizitioneaza produse in calitate de persoana juridica, se vor completa campurile aferente, respectiv: denumirea societatii, adresa sediu social, CUI, numar inregistrare in Registrul Comertului, denumirea bancii, contul, date privind adresa de livrare: judet, localitate, adresa – strada, numar, bl., ap., etc., numar telefon, precum si informatii pentru efectuarea platii: ramburs sau prin card bancar.
In functie de datele introduse (cantitate produse, adresa de livrare si modalitatea de plata) se va calcula costul final al transportului, cumparatorul fiind informat cu privire la cuantumul acestuia.
Inainte de finalizarea comenzii aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare la comanda prin campul de „Comentarii”.
Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail automat privind inregistrarea comenzii. In cazul in care comanda plasata nu contine toate informatiile veti fi contactat prin e-mail si sau telefonic.
 
MODALITATE DE PLATA
Plata comenzilor plasate prin accesarea site-ului www.magazinulzurli.ro se poate realiza ramburs sau prin card bancar.


Cum se efectueaza plata?
• Plata ramburs
Plata ramburs se face in numerar catre curierul care efectueaza livrarea coletului dumneavoastra. Valoarea de plata va fi cea afisata dupa finalizarea comenzii (compusa din costul produsului si taxa de transport), fara comisioane suplimentare.
• Card bancar
Plata prin transfer bancar se efectueaza selectand metoda de plata cu card. Dupa plasarea comenzii, clientul este redirectionat in platforma Netopia Mobil Pay, pentru introducerea datelor si finalizarea platii. Dupa primirea confirmarii de plata de la Netopia Mobil Pay, se va pregati coletul dumneavoastra cu produsele comandate,  urmand sa fie livrat fara alte comisioane suplimentare.
In cazul platilor online folosind cardul bancar, securitatea si validitatea autentificarii cardurilor va fi asigurata de procesatorul de plati electronice.
 
PRETURILE SI INFORMATII DESPRE PRODUS
Preturile prezentate in cadrul magazinului online www.magazinulzurli.ro includ TVA (19% si 5%, in functie de produsul selectat).
Preturile produselor nu includ cheltuielile de livrare.

DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Client in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

COMANDA
Clientul poate efectua Comenzi pe www.magazinulzurli.ro, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (ramburs la primirea coletului sau prin card bancar). Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

www.magazinulzurli.ro  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.magazinulzurli.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Departamentului de Client Service al www.magazinulzurli.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea "Contact" din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe www.magazinulzurli.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.