Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Confidentialitate si Protectia datelor personale

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de client al COMPANIEI DE EVENIMENTE ZURLI SRL, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de catre subscrisa, in calitate de Operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Confidentialitate si protectia datelor”. (accesand urmatorul link: https://www.magazinulzurli.ro/Utile/Confidentialitate-si-Protectia-datelor-personale-18.html). Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediului magazinului on-line sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, date privind adresa de facturare si de livrare (judet, localitate, strada, numar, bloc, apartament), precum si orice alte date oferite voluntar prin sectiunea „Comentarii”.
Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.
Zurli se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal.